Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Quality of wholemeal pasta made with pigmented and ancient wheats
 
 
Titel: Quality of wholemeal pasta made with pigmented and ancient wheats
Auteur: Suo, Xinying
Pompei, Francesca
Bonfini, Matteo
Mustafa, Ahmed M.
Sagratini, Gianni
Wang, Zhangcun
Vittadini, Elena
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland