Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Proximate chemical, functional, and texture characterization of papaya seed flour (Carica papaya) for the preparation of bread
 
 
Titel: Proximate chemical, functional, and texture characterization of papaya seed flour (Carica papaya) for the preparation of bread
Auteur: Mérida Lira, Elizabeth
Soto Simental, Sergio
Martínez Juárez, Víctor Manuel
Quintero Lira, Aurora
Piloni Martini, Javier
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland