Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of spreadability of grape molasses with induced crystallization for production of creamed molasses as a novel product
 
 
Titel: Improvement of spreadability of grape molasses with induced crystallization for production of creamed molasses as a novel product
Auteur: Ozmen, Duygu
Yildirim, Rusen Metin
Bursa, Kubra
Kian-pour, Nasim
Toker, Omer Said
Palabiyik, Ibrahim
Konar, Nevzat
Yurt, Bayram
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland