Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Impact of oxalate on the physicochemical properties of potato starch: An insight closely associated with Indian cuisine
 
 
Titel: Impact of oxalate on the physicochemical properties of potato starch: An insight closely associated with Indian cuisine
Auteur: Kumar, Kunal
Sharma, Rajani
Kumar, Ashutosh
Singh, Sushant
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland