Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of nixtamalization on gluten-free whole corn, dough viscoelasticity, and the bread-making quality of leavened corn bread
 
 
Titel: Effect of nixtamalization on gluten-free whole corn, dough viscoelasticity, and the bread-making quality of leavened corn bread
Auteur: Canelo-Álvarez, Fátima
Figueroa-Cárdenas, Juan de Dios
Martínez-Cruz, Eliel
Pérez-Robles, Juan Francisco
Arámbula Villa, Gerónimo
Mariscal-Moreno, Rosa María
Véles Medina, José Juan
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland