Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 36 gevonden artikelen
 
 
  An experimental food label applied to food served at a school (aged 11–18 years) in Greater London and its influence on adolescent food choices
 
 
Titel: An experimental food label applied to food served at a school (aged 11–18 years) in Greater London and its influence on adolescent food choices
Auteur: Tucker, Joanne
Tsiami, Amalia
Stock, Rosemary
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland