Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Plant-based gastronomic products based on freeze-dried cashew fiber
 
 
Titel: Plant-based gastronomic products based on freeze-dried cashew fiber
Auteur: Maciel, Jéssica Bezerra
de Oliveira Silva, Yago
Santos, Stéfanie Sampaio
Dionísio, Ana Paula
Machado de Sousa, Paulo Henrique
Garruti, Deborah dos Santos
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland