Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Foaming properties and sensory acceptance of plant-based beverages as alternatives in the preparation of cappuccino style beverages
 
 
Titel: Foaming properties and sensory acceptance of plant-based beverages as alternatives in the preparation of cappuccino style beverages
Auteur: Zakidou, Panagiota
Varka, Evdoxia-Maria
Paraskevopoulou, Adamantini
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland