Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring of the physicochemical, microbial, textural, and sensory properties of clean label sucuk produced with natural curing agents during the ripening period
 
 
Titel: Monitoring of the physicochemical, microbial, textural, and sensory properties of clean label sucuk produced with natural curing agents during the ripening period
Auteur: Babaoğlu, Ali Samet
Karakaya, Mustafa
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland