Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Substitution of chemically modified corn starch with heat-moisture treated cassava starch in Brazilian pão de queijo
 
 
Titel: Substitution of chemically modified corn starch with heat-moisture treated cassava starch in Brazilian pão de queijo
Auteur: Kazerski, Rosemeri Teresinha da Silva
Biduski, Bárbara
Weber, Fernanda Hart
Plata-Oviedo, Manuel Salvador Vicente
Gutkoski, Luiz Carlos
Bertolin, Telma Elita
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland