Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Determination of quality parameters and gluten free macaron production from carob fruit and sorghum
 
 
Titel: Determination of quality parameters and gluten free macaron production from carob fruit and sorghum
Auteur: Bissar, Sarra
Özcan, Mehmet Musa
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland