Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of the optimum heating duration for potatoes in steam convection ovens
 
 
Titel: Prediction of the optimum heating duration for potatoes in steam convection ovens
Auteur: Yoshida, Rio
Sato, Yoko
Hachikawa, Risa
Kasai, Midori
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland