Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Quality evaluation through sensory and image analysis of sponge cake crumb with three thermal egg pre-treatments
 
 
Titel: Quality evaluation through sensory and image analysis of sponge cake crumb with three thermal egg pre-treatments
Auteur: Teresa Gladys, Cerón-Carrillo
Yesbek Rocío, Morales-Paredes
Norma Angélica, Santiesteban-López
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland