Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Odour-induced umami – Olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
 
 
Titel: Odour-induced umami – Olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Auteur: Frøst, Michael Bom
Hartmann, Anna
Petersen, Mikael Agerlin
Duelund, Lars
Mouritsen, Ole G.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland