Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the starter cultures and ripening on the physicochemical and sensory characteristics of Serro artisanal cheese
 
 
Titel: Influence of the starter cultures and ripening on the physicochemical and sensory characteristics of Serro artisanal cheese
Auteur: Pinheiro, Julia Silva
Siqueira Souza Sudré, Bruna Gabriela
Silveira Alexandre, Ana Cláudia
Campolina, Gabriela Aguiar
Correia, Eliznara Fernandes
de Souza Costa Sobrinho, Paulo
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland