Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Increasing the stability of Empeltre olive oils by aromatization with rosemary (Rosmarinus officinalis) and garlic (Allium sativum)
 
 
Titel: Increasing the stability of Empeltre olive oils by aromatization with rosemary (Rosmarinus officinalis) and garlic (Allium sativum)
Auteur: Abenoza, María
Sánchez-Gimeno, Ana Cristina
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland