Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of whey protein and mixed flours on the quality parameters of gluten-free breads
 
 
Titel: Effect of whey protein and mixed flours on the quality parameters of gluten-free breads
Auteur: Komeroski, Marina R.
Homem, Raísa V.
Schmidt, Helena de O.
Rockett, Fernanda C.
de Lira, Larissa
Vitória da Farias, Deise
Kist, Tarso L.
Doneda, Divair
Rios, Alessandro de O.
Ruffo de Oliveira, Viviani
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland