Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Acceptability of insect ingredients by innovative student chefs: An exploratory study
 
 
Titel: Acceptability of insect ingredients by innovative student chefs: An exploratory study
Auteur: Dion-Poulin, Alexandra
Turcotte, Mylène
Lee-Blouin, Sophia
Perreault, Véronique
Provencher, Véronique
Doyen, Alain
Turgeon, Sylvie L.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 45 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland