Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Influence of boiling, steaming, and sous-vide on oral processing parameters of celeriac (Apium graveolens var. rapaceum)
 
 
Titel: Influence of boiling, steaming, and sous-vide on oral processing parameters of celeriac (Apium graveolens var. rapaceum)
Auteur: Ilic, Jovan
Tomasevic, Igor
Djekic, Ilija
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 23 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland