Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effects of moisture content and expansion method on the technological and sensory properties of white popcorn
 
 
Titel: Effects of moisture content and expansion method on the technological and sensory properties of white popcorn
Auteur: Cañizares, Lázaro da Costa Corrêa
Timm, Newiton da Silva
Ramos, Adriano Hirsch
Neutzling, Henrique Passos
Ferreira, Cristiano Dietrich
Oliveira, Maurício de
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland