Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Microalgae: From staple foodstuff to avant-garde cuisine
 
 
Titel: Microalgae: From staple foodstuff to avant-garde cuisine
Auteur: Pérez-Lloréns, José Lucas
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland