Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Is there a best technique to cook vegetables? – A study about physical and sensory aspects to stimulate their consumption
 
 
Titel: Is there a best technique to cook vegetables? – A study about physical and sensory aspects to stimulate their consumption
Auteur: Torres de Castro, Neide
de Lacerda, Lívia
Rodrigues de Alencar, Ernandes
Assunção Botelho, Raquel Braz
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 21 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland