Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of vacuum or sous-vide cooking methods on the quality of largemouth bass (Micropterus salmoides)
 
 
Titel: Effects of vacuum or sous-vide cooking methods on the quality of largemouth bass (Micropterus salmoides)
Auteur: Wan, Jiangli
Cao, Ailing
Cai, Luyun
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland