Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
 
  The sensory acceptance and profile of Indonesian sambal-terasi: Impact of terasi type and concentration
 
 
Titel: The sensory acceptance and profile of Indonesian sambal-terasi: Impact of terasi type and concentration
Auteur: Damanik Ambarita, Mery Tambaria
Raes, Katleen
De Meulenaer, Bruno
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 16 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland