Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Chefs and researchers: Culinary practitioners' views on interaction between gastronomy and sciences
 
 
Titel: Chefs and researchers: Culinary practitioners' views on interaction between gastronomy and sciences
Auteur: Fooladi, Erik
Hopia, Anu
Lasa, Daniel
Arboleya, Juan-Carlos
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 15 (2019) nr. C pagina's 6-14
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland