Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the structure of ganache: Link between composition and texture
 
 
Titel: Understanding the structure of ganache: Link between composition and texture
Auteur: Saglio, Aurelie
Bourgeay, Julien
Socrate, Romain
Canette, Alexis
Cuvelier, Gerard
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 13 (2018) nr. C pagina's 29-37
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland