Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  The quest for umami: Can sous vide contribute?
 
 
Titel: The quest for umami: Can sous vide contribute?
Auteur: Clausen, Mathias P.
Christensen, Morten
Djurhuus, Trine Hveisel
Duelund, Lars
Mouritsen, Ole G.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 13 (2018) nr. C pagina's 129-133
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland