Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of Boar Taint Compounds in Kraski prsut through Dry-curing Process
 
 
Titel: Reduction of Boar Taint Compounds in Kraski prsut through Dry-curing Process
Auteur: Candek-Potokar, Marjeta
Skrlep, Martin
Lukac, Nina Batorek
Labussière, Etienne
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland