Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Reducing the Sodium Chloride Content in Chicken Pate by Using Potassium and Ammonium Chloride
 
 
Titel: Reducing the Sodium Chloride Content in Chicken Pate by Using Potassium and Ammonium Chloride
Auteur: Lazic, Ivana Brankovic
Raseta, Mladen
Nikolic, Dragica
Lukic, Mirjana
Karan, Dragica
Lilic, Slobodan
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland