Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Reducing Sodium Chloride Content in Meat Burgers by Adding Potassium Chloride and Onion
 
 
Titel: Reducing Sodium Chloride Content in Meat Burgers by Adding Potassium Chloride and Onion
Auteur: Lilic, Slobodan
Brankovic, Ivana
Koricanac, Vladimir
Vranic, Danijela
Spalevic, Ljiljana
Pavlovic, Milos
Lakicevic, Brankica
Verschenen in: Procedia food science
Paginering: Jaargang 5 (2015) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland