Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Retention of Ascorbic Acid, Changes in Oxidation–Reduction Potential, and the Prevention of an Oxidized Flavor During Freezing Preservation of Milk
 
 
Titel: Retention of Ascorbic Acid, Changes in Oxidation–Reduction Potential, and the Prevention of an Oxidized Flavor During Freezing Preservation of Milk
Auteur: Bell, R.W.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 31 (1948) nr. 11 pagina's 10 p.
Jaar: 1948
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland