Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Fermented camel milk influenced by soy extract: Apparent viscosity, viscoelastic properties, thixotropic behavior, and biological activities
 
 
Titel: Fermented camel milk influenced by soy extract: Apparent viscosity, viscoelastic properties, thixotropic behavior, and biological activities
Auteur: Ali, Abdelmoneim H.
Abu-Jdayil, Basim
Al Nabulsi, Anas
Osaili, Tareq
Liu, Shao-Quan
Kamal-Eldin, Afaf
Ayyash, Mutamed
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 106 () nr. 10 pagina's 6671-6687
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland