Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Fat concentration and high-pressure homogenization affect chlorogenic acid bioaccessibility and α-glucosidase inhibitory capacity of milk-based coffee beverages
 
 
Titel: Fat concentration and high-pressure homogenization affect chlorogenic acid bioaccessibility and α-glucosidase inhibitory capacity of milk-based coffee beverages
Auteur: Alongi, Marilisa
Calligaris, Sonia
Anese, Monica
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 58 (2019) nr. C pagina's 130-137
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland