|
Extruded sorghum (Sorghum bicolor L.) improves gut microbiota, reduces inflammation, and oxidative stress in obese rats fed a high-fat diet |
|
|
|
Titel: |
Extruded sorghum (Sorghum bicolor L.) improves gut microbiota, reduces inflammation, and oxidative stress in obese rats fed a high-fat diet |
Auteur: |
de Sousa, Andressa Rodrigues de Castro Moreira, Maria Eliza Grancieri, Mariana Toledo, Renata Celi Lopes de Oliveira Araújo, Fernanda Mantovani, Hilário Cuquetto Queiroz, Valéria Aparecida Vieira Martino, Hercia Stampini Duarte |
Verschenen in: |
Journal of functional foods |
Paginering: |
Jaargang 58 (2019) nr. C pagina's 282-291 |
Jaar: |
2019 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier Ltd |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|