Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Identification of bioactive peptides from half-fin anchovy (Setipinna taty) hydrolysates and further modification using Maillard reaction to improve antibacterial activities
 
 
Titel: Identification of bioactive peptides from half-fin anchovy (Setipinna taty) hydrolysates and further modification using Maillard reaction to improve antibacterial activities
Auteur: Song, Ru
Jia, Ze
Shi, Qingqing
Wei, Rongbian
Dong, Shiyuan
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 58 (2019) nr. C pagina's 161-170
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland