Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing refining temperatures to reduce the loss of essential fatty acids and bioactive compounds in tea seed oil
 
 
Titel: Optimizing refining temperatures to reduce the loss of essential fatty acids and bioactive compounds in tea seed oil
Auteur: Wei, Jia
Chen, Lin
Qiu, Xiaoyun
Hu, Wenjun
Sun, Hua
Chen, Xiaolong
Bai, Yueqing
Gu, Xiaoyue
Wang, Changlu
Chen, Hui
Hu, Rongbin
Zhang, Hong
Shen, Guoxin
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 94 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland