Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Preserving potato perfection: Optimizing innovative drying techniques for maintaining physicochemical attributes and starch structure
 
 
Titel: Preserving potato perfection: Optimizing innovative drying techniques for maintaining physicochemical attributes and starch structure
Auteur: Mowafy, Samir
Tesisa, Jobira Teferi
Wei, Lixuan
Ahmed, Jamilu Mustapha
Liu, Yanhong
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's 335-345
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland