Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Production of Opuntia ficus-indica fortified breads: A comparative analysis of wheat and gluten-free varieties and the impact on phytochemicals and antioxidant capacity
 
 
Titel: Production of Opuntia ficus-indica fortified breads: A comparative analysis of wheat and gluten-free varieties and the impact on phytochemicals and antioxidant capacity
Auteur: Ferreira, Ricardo M.
Wessel, Dulcineia F.
Silva, Artur M.S.
Saraiva, Jorge A.
Cardoso, Susana M.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's 251-263
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland