Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of processing conditions on the release of sodium chloride from fat crystal ‘shell’ stabilised water-in-oil emulsions
 
 
Titel: Effects of processing conditions on the release of sodium chloride from fat crystal ‘shell’ stabilised water-in-oil emulsions
Auteur: Watson, R.L.
Norton, I.T.
Linter, B.R.
Beri, A.
Spyropoulos, F.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's 178-190
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland