Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound-assisted emulsification and carboxymethyl cellulose addition on the rheological and microstructure properties of myofibrillar protein-soybean oil emulsion gel
 
 
Titel: Effects of ultrasound-assisted emulsification and carboxymethyl cellulose addition on the rheological and microstructure properties of myofibrillar protein-soybean oil emulsion gel
Auteur: Zhou, Lei
Kang, Dacheng
Wang, Jingyu
Cai, Jiaming
Xing, Lujuan
Zhang, Wangang
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's 203-213
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland