Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pressure in hand kneading and mechanical bionic kneading on dough formation and texture properties
 
 
Titel: Effects of pressure in hand kneading and mechanical bionic kneading on dough formation and texture properties
Auteur: Liu, Qiannan
Li, Kang
Wu, Lei
Liu, Wei
Zhao, Ruixuan
Zhang, Liang
Hu, Honghai
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's 102-109
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland