Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  NADES for food industry innovation: novel bioadditives based on olive oil byproducts
 
 
Titel: NADES for food industry innovation: novel bioadditives based on olive oil byproducts
Auteur: Morgana, Neuls Mayer
Magdalena, Espino
Fernandez, María de los Angeles
Fernanda, Silva María
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's 193-201
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland