Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Extraction of phenolic compounds from dry and fermented orange pomace using supercritical CO2 and cosolvents
 
 
Titel: Extraction of phenolic compounds from dry and fermented orange pomace using supercritical CO2 and cosolvents
Auteur: Espinosa-Pardo, Faber Ariel
Nakajima, Vânia Mayumi
Macedo, Gabriela Alves
Macedo, Juliana Alves
Martínez, Julian
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 101 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland