Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of oxygenation and process conditions on thermo-oxidation of oil during deep-frying
 
 
Titel: Effects of oxygenation and process conditions on thermo-oxidation of oil during deep-frying
Auteur: Patsioura, Anna
Ziaiifar, Aman Mohammad
Smith, Paul
Menzel, Andreas
Vitrac, Olivier
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 101 (2017) nr. C pagina's 16 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland