Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Structural and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate in the glassy state
 
 
Titel: Structural and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate in the glassy state
Auteur: Farrokhi, Flora
Ehsani, Mohammad Reza
Badii, Fojan
Hashemi, Maryam
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 274-281
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland