Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Influence of salting processes on water and lipid dynamics, physicochemical and microstructure of duck egg
 
 
Titel: Influence of salting processes on water and lipid dynamics, physicochemical and microstructure of duck egg
Auteur: Cheng, Shasha
Zhang, Tan
Wang, Xiaohui
Song, Yukun
Wang, Huihui
Wang, Haitao
Yang, Peiqiang
Tan, Mingqian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 143-149
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland