Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Increasing cis-lycopene content of the oleoresin from tomato processing byproducts using supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Increasing cis-lycopene content of the oleoresin from tomato processing byproducts using supercritical carbon dioxide
Auteur: Vallecilla-Yepez, Lisbeth
Ciftci, Ozan N.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 354-360
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland