Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Interactions and emulsifying properties of ovalbumin with tannic acid
 
 
Titel: Interactions and emulsifying properties of ovalbumin with tannic acid
Auteur: Chen, Yang
Hu, Jie
Yi, Xiangzhou
Ding, Baomiao
Sun, Weiqing
Yan, Fengwei
Wei, Shudong
Li, Zhenshun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 282-288
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland