Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Storage stability of minced beef supplemented with chickpea legumin at 4 °C as a potential substitute for nisin
 
 
Titel: Storage stability of minced beef supplemented with chickpea legumin at 4 °C as a potential substitute for nisin
Auteur: Osman, Ali
Goda, Hanan A.
Sitohy, Mahmoud
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 434-441
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland