Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Study on effect of salting process on egg yolk plasma using AF4 combined with ATR-FTIR and DSC
 
 
Titel: Study on effect of salting process on egg yolk plasma using AF4 combined with ATR-FTIR and DSC
Auteur: Wang, Jing
Shen, Qi
Zhang, Wenhui
Guo, Panpan
Li, Yueqiu
Mao, Zhen
Zhang, Xiaoyue
Shen, Shigang
Dou, Haiyang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 362-367
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland